Images-loading

ROMANCUTA este o societate comerciala privata, avand o traditie de 20 ani in domeniul productiei de panificatie si patiserie.

Societatea a facut primii pasi in domeniul panificatiei, in anul 1998, oferind produse de o foarte buna calitate, ocupand rapid un bun segment de piata in judetul Arges.

Am reusit sa imbinam traditia cu tehnologia moderna, fabricand painea pe o linie tehnologica moderna si automatizata, de la framantare la ambalare, folosind maiaua fermentata si coacerea pe cuptoare cu placi ceramice, tehnologie care ii confera painii aroma traditional romaneasca.

Produsele noastre sunt distribuite cu o flota proprie de mijloace de transport specializate, atat in judetul Arges cat si in judetele limitrofe. 

Ingredientele de calitate, tehnologiile moderne pe care le folosim si experienta salariatilor isi spun cuvantul in ceea ce priveste calitatea produselor noastre.

Printr-o frumoasa colaborare si mult profesionalism, salariatii nostri isi arata maiestria prin produse apreciate de consumatori.

In continuare obiectivul nostru este de a duce o politica continua de dezvoltare si imbunatatire a activitatii desfasurate pentru obtinerea unor produse care sa satisfaca cele mai exigente si mai rafinate gusturi ale consumatorilor nostri.

 

 

Cookie-urile ne ușurează să vă oferim servicii mai bune. Aceastea sunt mici cantități de informație, stocate pe calculatorul tău, ce ne ajută să îmbunătățim experiența ta pe acest site. Le accepți?
Spune-mi mai multe DA NU