• header interior

Termeni si conditii

Bine ati venit pe site-ul www.romancuta.ro. Utilizarea, vizitarea sau achizitionarea de produse prin intermediul acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor specificate in aceasta pagina.

Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.


PAN PARTENER SPEDITION ARG functioneaza conform tuturor prevederilor legislatiei in vigoare din Romania. PAN PARTENER SPEDITION ARG nu raspunde pentru eventualele greseli de tipar, preturi sau caracteristici ale produselor.

DATE DE IDENTIFICARE

PAN PARTENER SPEDITION ARG

CIF: RO30399265

Reg. com.: J03/917/2012

Adresa: Aleea Ioan Manliu 2 B


COPYRIGHT

Intregul continut al site-ului www.romancura.ro – imagini, ilustratii, texte, grafice, icons, fotografii, clipuri audio/video, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date – reprezinta proprietatea PAN PARTENER SPEDITION ARG si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul companiei PAN PARTENER SPEDITION ARG oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. In cazul in care consideram ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta sectiune.


ACCESUL LA INFORMATIILE DIN SITE

PAN PARTENER SPEDITION ARG garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul www.romancuta.ro si nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor PAN PARTENER SPEDITION ARG fara acordul prealabil scris al acesteia.


DESCRIEREA PRODUSELOR

Toate produsele sunt originale iar continutul site-ului a fost alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor care se gasesc pe site sau a furnizorilor autorizati. PAN PARTENER SPEDITION ARG nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia Societatii de catre reprezentantii fiecarei marci. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori.


CONDITII DE UTILIZARE SI GARANTII

Informatiile publicate corespund realitatii la momentul inscrierii lor pe site sau al actualizarii diverselor pagini ale site-ului. PAN PARTENER SPEDITION ARG scaneaza periodic site-ul si serverele pentru depistarea virusilor, insa nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise prin romancuta.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, PAN PARTENER SPEDITION ARG fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site.

PAN PARTENER SPEDITION ARG nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site. PAN PARTENER SPEDITION ARG nu acorda niciun fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui site.

CONT si SECURITATE

Daca folositi website-ul www.romancuta.ro, sunteti raspunzator pentru actualizarea, pastrarea confidentialitatii si a protectiei datelor dumneavoastra personale si a parolei de acces. Dumneavoastra sunteti direct raspunzator pentru a restrictiona accesul altor persoane la calculatorul pe care il folositi pentru accesul pe contul www.romancuta.ro. In cazul in care suspectati ca, din diverse motive imputabile sau nu dumneavoastra, confidentialitatea acestor date de acces a fost compromisa, veti notifica imediat PAN PARTENER SPEDITION ARG pentru a bloca accesul la cont si a va genera cat mai rapid un nou cont.

Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, incluzand fara a se limita la: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului, samd, vor fi pedepsite conform legii.


PROTECTIA DATELOR

PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Scopul Politicii de Confidentialitate este de a informa utilizatorul despre datele colectate, despre modul in care sunt stocate, despre cum sunt folosite, etc.

Toate informatiile si imaginile existente pe acest site sunt cu titlu informativ si sunt detinute de PAN PARTENER SPEDITION ARG. Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul expres exprimat de catre titularul acestui drept. Toate drepturile sunt rezervate PAN PARTENER SPEDITION ARG. Este strict interzisa folosirea acestui site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau a securitatii acestuia ori pentru discreditarea sau hartuirea PAN PARTENER SPEDITION ARG sau a afiliatilor sai. PAN PARTENER SPEDITION ARG va aplica toate masurile de securitate tehnica si organizatorica pentru protejarea datelor asupra carora detine controlul impotriva oricarei situatii de manipulare accidentala sau intentionata, pierdere, distrugere sau impotriva accesului oricarei persoane neautorizate.

Protectia informatiilor in cursul procesarii datelor dumneavoastra personale este o preocupare majora a PAN PARTENER SPEDITION ARG, de aceea toate datele colectate in cursul vizitelor pe site-ul nostru web sunt procesate conform prevederilor legale valabile in Romania. Site-ul nostru web poate include legaturi cu alte site-uri al caror continut nu se afla sub controlul nostru, de aceea PAN PARTENER SPEDITION ARG nu isi asuma si nu poate accepta niciun fel de responsabilitate pentru continutul acestor site-uri web. PAN PARTENER SPEDITION ARG se angajeaza sa nu dezvaluie nici o informatie cu privire la vizitele dumneavoastra pe acest site, exceptand situatiile legale. PAN PARTENER SPEDITION ARG nu va transmite niciunui tert datele dumneavoastra personale introduse de dumneavoastra pe site-ul nostru.


Colectarea si procesarea datelor cu caracter personal

Cand vizitati site-ul web al PAN PARTENER SPEDITION ARG, serverul de web inregistreaza automat numele furnizorului dumneavoastra de servicii internet, site-ul web de la care ne vizitati. Alte date personale vor fi memorate numai daca sunt oferite voluntar de dumneavoastra, de exemplu, in contextul unei inregistrari, al unui sondaj de opinie, concurs sau in cursul executarii unui contract.


Utilizarea si dezvaluirea datelor personale si specificarea scopului

Datele dumneavoastra vor fi tratate in conformitate cu legislatia actuala privind Protectia Datelor cu Caracter Personal si vor fi utilizate de catre PAN PARTENER SPEDITION ARG in scopul furnizarii produselor solicitate, de analiza de marketing si administrare baza de date clienti, inclusiv pentru asistenta clienti, precum si pentru a va putea informa despre noile produse si servicii ale companiei noastre. PAN PARTENER SPEDITION ARG se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti beneficiari/utilizatori.


Informatii pentru utilizatori (vizitatori)

Ca utilizator (vizitator) aveti urmatoarele responsabilitati:

– sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra, asa cum este cerut de formularul de inregistrare atunci cand este cazul;

 – sa mentineti si innoiti, atunci cand situatia cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.

Totodata va asumati obligativitatea de a nu face urmatoarele:

 – sa publicati materiale care contin virusi sau alte programe cu intentia de a distruge acest sistem cat si orice sistem sau informatie;

– sa publicati materiale cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;

– sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica, materiale ori informatii prohibite de prevederile legale in vigoare;

 – sa publicati o imagine sau o afirmatie care contravine normelor legale in vigoare incidente.

In caz de nerespectare a acestor conditii, PAN PARTENER SPEDITION ARG se disociaza de autorul acestora, va sterge informatiile respective si poate actiona pe cale legala. Compania isi rezerva dreptul de a prelucra si utiliza informatiile mentionate mai sus, in scopul informarii dvs. asupra actiunilor de marketing si ofertelor lansate de companie.


Informarea persoanelor vizate asupra drepturilor lor

Conform legii, beneficiati de drepturile prevazute de art.12-22 din Regulament (dreptul la informare, la acces, la rectificare, la ştergere, la restricţionare,la portabilitate, la opoziţie), precum şi despre dreptul de a depune o plangere in faţa unei autoritaţi de supraveghere şi de a introduce o cale de atac judiciara (art.12, alin.4 din Regulament). Pentru exercitarea acestor drepturi se poate folosi adresa de e-mail a operatorului sau cererea se poate depune direct la sediul acestuia.


Modificari ale politicii de confidentialitate

Modificari ale prezentei politici de confidentialitate ce vor aparea pe parcurs vor fi publicate in aceasta pagina web fara a va informa anterior. “Protectia datelor cu caracter personal” constituie, in intregime, un acord incheiat cu dumneavoastra si daca aveti indoieli sau intrebari cu privire la politica de Cookie-uri, va rugam sa scrieti la adresa office@romancuta.ro. In privinta utilizarii site-ului nostru, PAN PARTENER SPEDITION ARG isi rezerva dreptul de a revizui si aduce la zi aceste reguli in orice moment, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor.

Daca aveti indoieli sau intrebari cu privire la politica de Confidentialitate, va rugam sa scrieti la adresa de email  office@romancuta.ro.


Continutul politicii de confidentialitate:

Conform prevederilor art.13 din Regulamentul UE nr.679/2016, PAN PARTENER SPEDITION ARG, in momentul colectarii datelor, furnizeaza urmatoarele informaţii:

1.Datele de contact ale operatorului - email: office@romancuta.ro; telefon 0248 290 066.

2.Scopurile prelucrarii:

- Comunicare electronica in scopul cautarii de informaţii şi/sau a furnizarii serviciilor/produselor solicitate, precum şi transmiterea de comunicari comerciale şi de marketing, cu respectarea prevederilor art.12, alin.2 din Legea nr.506/2004, privind prelucrarea datelor cu caracter personal in sectorul comunicaţiilor electronice, a prevederilor art.6, alin.1 din Legea nr.365/2002 privind comerţul electronic şi a prevederilor OUG nr.34/2014 privind drepturile consumatorilor in comerţul online;

- Prelucrarea prin mijloace automatizate a datelor cu caracter personal (nume/prenume, varsta, adresa, email, telefon, cont bancar/numar card), precum şi transmiterea acestora pe cale electronica catre destinatarii menţionaţi la pct.5, in scopul furnizarii produselor solicitate;

- Pentru completarea şi transmiterea, inclusiv pe cale electronica, a facturilor fiscale şi a transmiterii declaraţiilor fiscale catre ANAF, factura fiind valabila fara semnatura şi ştampila, conform art.319, alin.29 Cod fiscal.

3. In situaţia in care operatorul intenţioneaza sa prelucreze ulterior datele cu caracter personal intr-un alt scop decat cel pentru care acestea au fost colectate, conform art.13, alin.3 din Regulament,va furniza, inainte de aceasta prelucrare ulterioara, informaţiile privind scopul secundar, precum şi orice alte informaţii suplimentare relevante.

4.Legalitatea prelucrarii: prelucrarea se bazeaza pe „consimţamantul persoanei vizate”, „a incheierii unui antecontract/contract” şi a „realizarii intereselor legitime urmarite de operator”, conform art.6, alin.1, lit. a), b) şi f) din Regulament, insa conform art.8, alin.1 din regulament, oferirea serviciilor informaţionale in mod direct unui copil, in baza consimţamantului, este legala doar daca copilul are cel puţin varsta de 16 ani.

5.Destinatarii datelor cu caracter personal: PAN PARTENER SPEDITION ARG, AG, CNAS, ANAF.

6.Transferul datelor catre o ţara terţa (din afara UE): operatorul nu are intenţia de a transfera datele personale intr-o ţara terţa, iar in situaţia in care se impune un astfel de transfer, acesta trebuie sa indeplineasca condiţiile prevazute de art.42-50 din Regulament, persoana vizata fiind informata cu privire la posibilele riscuri pe care astfel de transferuri le pot implica.

7.Perioada de stocare a datelor: conform art.5, alin.1, lit.e) din Regulament, „datele colectate vor fi pastrate pentru o perioada care sa nu depaşeasca perioada necesara indeplinirii scopurilor” insa termenele de pastrare sunt cele prevazute de Legea nr.16/1996 privind arhivele naţionale, Ordinul MFP nr.2634 din 2015, precum şi in alte normative cu incidenţa in domeniu.

8.Drepturile persoanei vizate: sunt drepturile prevazute de art.12-22 din Regulament (dreptul la informare, la acces, la rectificare, la ştergere, la restricţionare,la portabilitate, la opoziţie), precum şi despre dreptul de a depune o plangere in faţa unei autoritaţi de supraveghere şi de a introduce o cale de atac judiciara (art.12, alin.4 din Regulament). Pentru exercitarea acestor drepturi se poate folosi adresa de e-mail a operatorului sau cererea se poate depune direct la sediul acestuia.

9.Retragerea consimţamantului: in conformitate cu prevederile art.7, alin.3 din Regulament, puteţi in orice moment sa va retrageţi  consimţamantul acordat, cu efect doar pe viitor, iar dupa revocare, profilul dvs.  nu va mai fi prelucrat şi nu veţi mai primi comunicari de marketing.

10.Prelucrarea automata a datelor: va informam  ca datele cu caracter personal furnizate vor face obiectul unei prelucrari automatizate necesara pentru realizarea scopurilor prevazute la pct.3, şi se bazeaza  pe consimţamantul dvs. (art.22, alin.2, lit.c)

11.Necesitatea furnizarii datelor: datele cu caracter personal furnizate sunt necesare pentru realizarea „scopurilor prelucrarii” prevazute la pct.3.